Hoe u foto’s op Google -foto’s gratis kunt delen met een ander account?, Google Foto’s: geen behoefte aan een link, het delen van albums met je vrienden zal nog nooit zo gemakkelijk zijn geweest
Google -foto’s delen
Bovendien heeft Multcloud een deelbeheerder. In deze kunt u uw gemaakte aandelen en uw opgenomen aandelen beheren. Voor gedeelde bestanden zijn er zeven bewerkingen: kopiëren naar, downloaden, verwijderen, preview, kopiëren, de link kopiëren, naar delen.
Hoe u foto’s op Google -foto’s gratis kunt delen met een ander account ?
Hoe u foto’s op Google -foto’s gratis kunt delen met een ander account ? Lees dit artikel om de beste oplossing te vinden.
Waarom foto’s delen op Google -foto’s ?
Zoals we allemaal weten, is Google Photos een opslagservice voor het delen van afbeeldingen die gebruikers video’s aanbiedt tot een 1080p -resolutie en foto’s tot 16 megapixels en het identificeert automatisch visuele functies, analyseert afbeeldingen en onderwerpen. Daarom hebben veel gebruikers een Google -account gemaakt zodat ze de Google -fototoepassing kunnen gebruiken om hun foto’s op te slaan en u kunt er een van zijn.
Maar merk op dat Google -foto’s beëindigen zijn gratis onbeperkte opslagruimte op 1 juni 2021 . Gelukkig worden alle foto’s en alle documenten die vóór 1 juni zijn gedownload, niet in deze limiet van 15 GB, alleen de foto’s die na 1 juni worden gedownload, worden niet in het plafond geteld.
Met meer en meer opgenomen foto’s, wilt u zeker foto’s delen op Google -foto’s met een ander account of een andere cloud om meer opslagruimte of snelle en eenvoudige back -up te krijgen om te voorkomen dat belangrijke foto’s per ongeluk worden verloren.
2 oplossingen om foto’s te delen op Google -foto’s met een ander account
Oplossing 1: Deel Google -foto’s met de functionaliteit “Delen”
Hoe u foto’s kunt delen op Google -foto’s met een ander account ? In de regel moet u het bestand vinden dat u wilt delen, klikt u erop en klikt u op de knop delen.

Besluit dan om te delen met wie en hoe zij uw bestand kunnen beheren. Behalve uw vrienden, u kunt de bestanden en mappen die zijn opgeslagen in Google Drive met iedereen delen. Tegelijkertijd kunt u beslissen of gebruikers alleen het gedeelde bestand kunnen wijzigen, becommentariëren of weergeven.
Merkte op : U kunt alleen naar iemand sturen met een Google -account.
Dit is de traditionele manier om alle Google -foto’s naar een ander account te kopiëren met Google Photo. Op deze manier kunt u eenvoudig al uw Google -foto’s delen met een ander account, maar u hebt misschien ontdekt dat u de pagina niet kunt sluiten zolang deze foto’s niet volledig naar een ander worden verzonden.
En als er veel foto’s zijn in verschillende “albums”, dan moet je dit “album” One for One delen. Daarom moet u een andere tool gebruiken die in staat is om al uw Google -foto’s snel te delen met een ander account of een andere cloud. Op dit moment kan Multcloud uw goede keuze zijn.
Oplossing 2: Deel foto’s op Google -foto’s met Multcloud
Multcloud, is een gratis tool voor cloudoverdrachtbeheer, waarmee u de wolken kunt beheren die u hebt met een eenvoudig te gebruiken platform. Bovendien kan het bestanden overdragen, opslaan en synchroniseren via de wolken zonder te downloaden of gloeien.
Momenteel ondersteunt Multcloud meer dan 30 wolken, waaronder Google Drive, Google Foto’s, Flickr, Mega, Dropbox, OneDrive, enz. Volg hieronder instructies om erachter te komen hoe u foto’s kunt delen op Google -foto’s met een ander account.
Stap 1.Maak een account aan bij MultCloud of u kunt “Toegang zonder registratie” kiezen als u zich niet wilt registreren.

2e stap. Voeg Google -foto’s toe aan multcloud. Rechts -Klik bestanden in Google Foto’s in Multcloud, selecteer de optie delen. Er verschijnt een deelvenster als de volgende afbeelding te zien is.

U kunt foto’s delen op Google -foto’s met vrienden per e -mail, wereldwijd via SNS of ze delen met iedereen via links. Multcloud kan drie soorten links maken. 1. Maak een openbare link: alle gebruikers kunnen uw bestanden weergeven. 2. Een privé -link met wachtwoord. 3. Een bronlink. Gelukkig ondersteunt Google Drive deze functie. Dit komt overeen met de originele delen van de delen gemaakt door Google Drive.
Bovendien heeft Multcloud een deelbeheerder. In deze kunt u uw gemaakte aandelen en uw opgenomen aandelen beheren. Voor gedeelde bestanden zijn er zeven bewerkingen: kopiëren naar, downloaden, verwijderen, preview, kopiëren, de link kopiëren, naar delen.

Cloud -synchronisatiefunctionaliteit
Nu zie je, met de hulp van Multcloud, is het heel eenvoudig om foto’s te delen op Google -foto’s met niet -gmail -gebruikers. Als u wilt weten hoe u de hele Google -foto’s kunt delen. U kunt de functie “Cloud synchronisatie” proberen, alle Google -foto’s -foto’s synchroniseren met een andere cloudservice.
.png)
Opmerkingen :
- Filter- en planningsopties worden betaald.
- Multcloud ondersteunt de functie “Plan”. Als u regelmatig tussen wolken wilt overbrengen, kunt u deze functie activeren.
- Als er tientallen gegevens zijn om dit zo snel mogelijk gegevens op te slaan, kunt u uw account ook upgraden naar het geavanceerde account, zodat Multcloud 10 threads gebruikt om uw bestanden over te dragen.
Conclusie
Door de bovenstaande oplossingen te volgen, kan dit u helpen alle Google -foto’s te delen met een ander account. Als u liever de tweede oplossing gebruikt, kunt u merken dat Multcloud veel geavanceerde functies heeft. Naast “delen”, “cloud -synchronisatie”, Multcloud ook “Cloud Explorer” en “Cloud Transfer”,.
Voor “Cloud Explorer” kunt u verschillende Clouds -accounts beheren in één platform. U kunt bijvoorbeeld 2 Google Drive -accounts beheren op 1 pc. Voor “Cloud Transfer” kan hij u helpen bestanden van de ene cloud naar de andere over te dragen zonder ze te downloaden of over te maken. U kunt bijvoorbeeld Dropbox overbrengen naar Google -foto’s.
Google Foto’s: geen behoefte aan een link, albums delen met je vrienden zal nooit eenvoudiger zijn geweest
Met de nieuwste update van Google -foto’s kunt u uw souveniralbums gemakkelijker delen met uw vrienden zonder links te doorlopen. Google biedt meer bedieningselementen over het delen met de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen voor een album, waardoor ze foto’s kunnen toevoegen in een gedeelde map, enz.

Naast het synchroniseren van uw afbeeldingen in de cloud, Google -foto’s Bied een groot aantal functies aan om ze te organiseren en deel ze vooral met wie je maar wilt. Dit sociale aspect werd vorig jaar versterkt met de komst van een kattenfunctionaliteit in de toepassing. Hiermee kunt u afbeeldingen delen via privé -discussies en gemakkelijker communiceren met uw vrienden over de foto’s die u met hen deelt.
Google gaat nog verder met een nieuwe update die meer controles biedt bij het delen. U kunt nu een Google -foto’salbum delen met iedereen met een Gmail / Google -account. Dit maakt het mogelijk om Betere controle wie toegang heeft tot je albums Door u de mogelijkheid te geven om specifieke mensen rechtstreeks toe te voegen. Een optie “Uitnodiging in het album” verschijnt nu in een contextueel menu wanneer u op het delen van delen boven een album drukt.
Net als het delen van bestanden in Google Drive, zien gastcontacten de gedeelde albums in hun eigen galerij verschijnen. U kunt een specifiek contact toestaan om nieuwe foto’s toe te voegen als u de collectie wilt verrijken. Met Google kunt u ook op elk gewenst moment intrekken. De afbeeldingen die door het uitgesloten contact worden toegevoegd, verdwijnen dan uit het album.
Google Foto’s: geen link nodig om albums te delen
Het genereren van een link is niet langer nodig om een album te delen, maar dit is nog steeds mogelijk. Door een link te maken, staat u uw vrienden toe uw foto’s te ontdekken, zelfs als ze geen Google -account hebben. Maar voor degenen die er een hebben, de eenvoudigste overblijfselen van Nodig ze rechtstreeks uit voor je albums Om uw vakantieherinneringen of belangrijke gebeurtenissen te delen.
De nieuwe functie zal deze week worden ingezet. Door op het pictogram delen te drukken, nodigt de standaardoptie in Google -foto’s mensen uit via hun Google -account. De applicatie stelt profielen voor op basis van uw contacten, maar u kunt altijd een specifiek Gmail -adres toevoegen.
- Delen Share ->
- Tweeter
- delen
- Stuur naar een vriend
