Hoe Apple iPhone 13 te resetten – Gegevens herstellen en verwijderen, hoe u de fabrieksinstellingen op een iPhone 13 en 13 pro – Dot Esports Frankrijk opnieuw kunt instellen

Hoe u fabrieksinstellingen opnieuw instelt op een iPhone 13 en 13 Pro

Als uw telefoon/mobiel Apple iPhone 13 Werkt heel langzaam, het blokkeert, je hebt een volledig geheugen en je wilt alles verwijderen of je wilt het verkopen of geven en je wilt dat niemand toegang heeft tot je bestanden en wachtwoorden, je kunt een doen fabrieksinstellingen zodat hij weer wordt als de eerste dag.

Terug naar Apple iPhone 13 fabrieksinstellingen

Apple iPhone 13

Als uw telefoon/mobiel Apple iPhone 13 Werkt heel langzaam, het blokkeert, je hebt een volledig geheugen en je wilt alles verwijderen of je wilt het verkopen of geven en je wilt dat niemand toegang heeft tot je bestanden en wachtwoorden, je kunt een doen fabrieksinstellingen zodat hij weer wordt als de eerste dag.

In de volgende stappen leggen we uit hoe u de Apple iPhone 13 kunt opmaken om al uw informatie te wissen en volledig specifiek te maken voor de winkel.

U moet er rekening mee houden dat een reset of een terugkeer naar de fabriekstoestand in een mobiel al zijn inhoud verwijdert. U moet dus een back -up van uw gegevens maken voordat u dit doet als u niet alles wilt verliezen.

Wij adviseren u om het volgende artikel te raadplegen voordat u iPhone 13 herstelt: Wat te doen voordat u een iPhone verkoopt.

Als u de gegevens van het apparaat niet wilt wissen, kunt u proberen Start de iPhone 13 opnieuw.

Er zijn verschillende manieren om een resetten In een Apple iPhone 13, afhankelijk van de gegevens die u hebt.

Inhoud :

  • Als u de schermcode en het iCloud -account van uw Apple iPhone 13 kent 13
  • Video -instructies
  • Forceer de restauratie van de Apple iPhone 13
  • Als u de schermcode niet kent en als u het iCloud -account van uw Apple iPhone 13 kent 13
  • Als u de schermcode niet kent en u weet niet het iCloud -account van uw Apple iPhone 13

Als u de schermcode en het iCloud -account van uw Apple iPhone 13 kent 13

Als u wilt resetten met behulp van de apparaatopties om terug te keren naar de fabrieksstatus een Apple iPhone 13, moet u deze eenvoudige stappen volgen:

Geschatte tijd: 5 minuten .

Verlicht en ontgrendel uw Apple iPhone 13 om deze te kunnen resetten of op te maken van de apparaatinstellingen.

Aanzetten

We gaan in de Apple iPhone 13 -instellingen, dit is het tandwielpictogram dat u op het startscherm van het apparaat zult vinden.

IOS -instellingen

3- Derde stap:

We zijn op zoek naar de sectie “Algemene” in de parameters, het merkwaardig pictogram is ook een ander tandenwiel.

IOS algemeen icoon

4- Vierde stap:

We gaan naar het menu “Algemeen” van onze Apple iPhone 13 naar beneden totdat we de optie “Reset” vinden en erop klikken.

Reset iOS

5- Vijfde stap:

Van de verschillende beschikbare opties die in het menu “Reset” verschijnen, vinden we “inhoud en instellingen wissen”, klik op deze optie om te beginnen met het resetten van de Apple iPhone 13.

Reset menu iOS

6- Zesde stap:

Als u geen iCloud -back -up van uw gegevens hebt, zal foto’s en apps Apple iPhone 13 een recensie lijken uit te nodigen om de iCloud -instellingen te bekijken. Als u een back -upkopie wilt maken, is het tijd voordat u alle inhoud van het apparaat verwijdert, zo niet op “Doorgaan” klikt. De gegevens die u hebt gedownload op Google, Facebook, Twitter, Instagram of de back -upkopieën die u in de cloud hebt, zoals Iicloud, Google Drive, Dropbox of One Drive, worden niet verwijderd.

Reset het iOS -bevestigingsbericht

7- ZEVENDE STEP:

Het wachtwoord van de iPhone 13 wordt om u gevraagd. Als u de “zoeken” hebt geactiveerd, moet u ook uw gebruikersnaam en uw iCloud -wachtwoord invoeren.

Reset iOS

Uw Apple iPhone 13 -apparaat Het gaat uit en duurt een paar minuten om te beginnen terwijl het apparaat naar de oorspronkelijke staat wordt hersteld en vooraf geïnstalleerde applicaties in het iOS 15 -systeem wordt geoptimaliseerd.

Start iPhone 13 opnieuw op

Gebruikers Opmerking op Herstel een Apple iPhone 13

3.33 van de 10 (15 stemmen)

Hoe u fabrieksinstellingen opnieuw instelt op een iPhone 13 en 13 Pro

De iPhone 13 is de laatste mobiele telefoon van de Apple Library, maar omstandigheden kunnen zich voordoen waar u het misschien voor iets anders wilt uitwisselen of gedwongen worden om het te verkopen om geld terug te winnen voor een andere aankoop.

Om dit te doen, de foto’s die u hebt gemaakt, de gegevens die u op uw telefoon hebt en andere dingen kunnen allemaal in gevaar zijn als u uw telefoon niet opnieuw instelt naar de fabrieksinstellingen. U moet niet alleen alle gegevens verwijderen, maar ook de telefoon terug in de oorspronkelijke staat plaatsen.

Het proces van het resetten van een iPhone 13 en 13 Pro wordt niet goed uitgelegd op het nieuwe Apple Mobile -apparaat, waardoor het moeilijk kan zijn om de manier van nature te vinden. Dit is wat u moet doen, zodat uw iPhone je volledig vergeet:

Hoe u fabrieksinstellingen opnieuw instelt op een iPhone 13 en 13 Pro

  1. Open de instellingen.
  2. Ga naar beneden en klik op “Algemeen.»
  3. Klik helemaal aan het einde van het nieuwe menu op “Overdracht of reset de iPhone.»
  4. Klik vervolgens onderaan op “Weg alle inhoud en instellingen wissen.»

Als u dit doet, verwijdert de telefoon alles wat niet is opgeslagen en zal alles herstellen wat het gewoon uit zijn doos lijkt zonder gegevens.